Benvinguts

Moment de lectura. Fotògraf: Sergi García i LorenteAprofito aquest primer escrit per donar-vos la benvinguda al meu espai web. Fent una ullada per aquesta pàgina podreu veure els articles que vaig publicant en diversos mitjans i, també, aquells que publico únicament per aquest lloc personal.

Com podreu veure a l’apartat de “Qui sóc?”,  el meu nom és Jordi Aragonès i Martínez, nascut a Pineda de Mar l’any 1993 (Comarca del Maresme) i Graduat en Història per la Universitat de Barcelona. A més a més, vaig cursar el Màster d’Història Contemporània i Món actual en la mateixa Universitat de Barcelona i, posteriorment, vaig cursar el Màster de Formació del Professorat a la Universitat de Girona. Actualment estic preparant una tesi doctoral sobre el President de la Generalitat Jordi Pujol i Soley.

La major part dels articles que publico tracten o bé del nostre passat o bé del nostre present, car les meves dues vocacions han estat des de sempre la història i la situació política i cultural de Catalunya.

Moltes gràcies i sigueu benvinguts,

Jordi Aragonès


Una respuesta a “Benvinguts

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s